dimarts, 1 d’abril del 2014

Dos dies del ripollès, curses de Campdevànol

Podi categoria homes i dones 16
Aquest passat cap de setmana uns quants atletes del nostre club van participar a la cursa d’orientació organitzada pel Club Aligots a la població de Campdevànol.
El millor resultat va ser pel David Riba que en el total dels dos dies va quedar segon classificat en la categoria H16. Desprès de quedar tercer en la cursa de dissabte i primer en la cursa de diumenge.

David Riba a l'arribada  de diumenge

D’altra banda, la resta d’atletes igualadins només van participar en la cursa de dissabte.
En la categoria H18, el Dídac San José va acabar en quarta posició i el Sergi Solé en vuitena posició. Malauradament, el Luca Almiñana no va poder acabar la cursa ja que es va fer un esquinç al turmell que li va fer abandonar la prova.

El Quim Solé debutava en la categoria H21A i va acabar en desena posició i el Roger Solé, que corra en la categoria Elit, va acabar en setzena posició.