diumenge, 22 de juny del 2014

Gran resultat de Quim Vich

El Quim Vich en una cursa anterior
A les 9h del matí d’aquest diumenge, s’ha celebrat a Sant Martí de Tous la cursa dela Panna el Bandoler. Una cursa de 20 Km i 872 metres de desnivell pels camins i corriols d’aquesta localitat anoienca. Ha estat un cursa amb un temps molt agradable i amb un nombrós públic on dos dels nostres atletes ( Quim Vich i Sergi Solé) han participat.

El Quim Vich ha arribat amb un magnífic estat de forma a aquest final de temporada, i ha aconseguit el 4t lloc a la general i el primer en la seva categoria amb un temps de 02:12:00. El Sergi Solé no ha tingut gaire sort i en els primers kms de cursa ha sortit del recorregut.

Destaquem que aquests dos atletes i alguns altres de l’escola esportiva participaran avui en la baixada de la Flama del Canigó fins Igualada. Participaran en la baixada per la Nova Via que unirà la Pica del Canigó i la frontera de Coll d’Ares amb tres relleus diferents i la portaran fins Igualada. L’arribada està prevista a les 20h del vespre a la Plaça de l’Ajuntament de la capital anoienca. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada