dilluns, 30 de juny del 2014

Tanquem la temporada (Setmanari Enllaç 2 juliol)

Des de fa cinc temporades el club Roger Roca Running promociona l’esport d’orientació i el Trail Running entre els joves de la comarca amb una escola esportiva que cada any creix més, tant en nombre d’esportistes com en resultats.

Els integrants d’aquest grup, participen en diferents entrenaments setmanals tècnics i físics, de dues hores de durada i sota les ordres dels seus entrenadors, Laia Domènech i Roger Solé. Així mateix, aquest any hem donat un salt qualitatiu i hem introduït una imatge nova a l’escola i hem ampliat la franja d’edat. A més a més, hem volgut donar molt més importància al trail running.
L’evolució dels nostres corredors, ja s’ha anat reflectint amb magnífics resultats al llarg de tota la temporada, tant a nivell individual com d’equip, amb nombrosos podis tant a la lliga espanyola, com a les proves de lliga catalana. A part de destacar,  molt significativament, els resultats individuals en el Campionat d’Espanya federats.

Remarcar que, en el ranking de la lliga espanyola d’aquesta temporada, tots els integrants de l’escola esportiva RRR estan entre les 5 primeres posicions de les seves categories. Volem encoratjar i agrair, tant corredors/res com a tècnics, el treball i esforç que estant realitzant, que estem segurs que seguiran donant molts èxits de cara la propera temporada.

Aprofitant l’ avinentesa, des de l’escola d’orientació, animem a tots els nens i nenes d’Igualada i comarca a acompanyar-nos en la Cursa d’Orientació que organitzarem a la ciutat d’Igualada dins el programa de festa major, el dilluns 18 d’agost a les 19h de la tarda a la plaça de Cal Font.

L'equip de l'escola esportiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada