dimarts, 30 de setembre del 2014

L’escola esportiva del CERRR – Club Orientació Catalunya campiona i subcampiona de Catalunya de relleus.

Aquest diumenge s’ha celebrat a les antigues pistes d’esquí de Rasos de Peguera el Campionat de Catalunya de Relleus. Com sempre, la prova de relleus (una de les mes emocionants del calendari orientador)  va reunir una gran quantitat d’equips de tot el país, per tal de córrer en aquest bosc d’alta muntanya, format per boscos de pins amb molt bona penetrabilitat i amb uns desnivells moderats. 

Els esportistes de l’escola esportiva que van participar en la prova van ser: Quim Solé i Roger Solé que van participar en la categoria sènior i el David Riba, Luca Almiñana, Quim Vich i Dídac San José en la categoria júnior. El Dídac San José,  segon rellevista d’un equip format per els barcelonins Oriol Masarnau i Marc Deu van guanyar en la seva categoria en un circuit de 3’4 km lineals i 215 metres de desnivell acumulat amb 18 punts de control, parant el cronòmetre amb un temps de 01:54:47. 

Recorregut del Roger Solé en la categoria sènior


En la mateixa categoria, el Luca Almiñana, el David Riba i el Quim Vich (formaven un equip conjunt) van quedar segons classificats amb un molt bon marge de temps davant el tercer equip,  Club Aligots de Girona, amb un temps total de 03:01:49 i proclamant-se subcampions de Catalunya de relleus.

En la categoria sènior,  (5’4 km linals, 340 de desnivell i 19 controls) el Roger Solé (2n equip sènior del COC) i el Quim Solé (3r equip sènior del COC) van acabar 7è i 13è, respectivament, en la categoria absoluta.



La pròxima competició serà a Gurb (Vic),  el pròxim diumenge dia 5 d’octubre on participarem al Campionat de Catalunya de llarga distància

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada