diumenge, 21 de setembre del 2014

Pluja de podis pels corredors de l’escola esportiva del CERRR Igualada.

Aquest cap de setmana els corredors de la nostra escola s’han repartit pel territori català per participar en diferents competicions.

Pòdium PirineusXS
Dissabte al matí, paral·lelament a l'Ultra Pirineu 2014, és va celebrar la cursa PirineusXS pels corredors de muntanya júniors, un recorregut de 12km i 600 m de desnivell amb sortida i arribada a la població de Bagà. En aquesta prova hi van participar el Quim Vich i el Dídac San José. El Quim Vich va acabar amb una magnífica segona posició, amb un temps de 1 hora 8 minuts i el Dídac San José 7è amb un temps de 1 hora i 20 minuts.

Dissabte a la tarda, va ser el torn del Luca Almiñana i el Dani Degràcia que van participar al 2n Trofeu Vila de Montblanc d’orientació. Una carrera nocturna esprint pel centre de la capital de la Conca de Barberà on hi havia un canvi de mapa després d’un tram de cursa score. Els nostres esportistes que corrien en la categoria júnior, van acabar la cursa amb uns grans resultats. El Luca va guanyar la cursa amb un temps de 37:58 minuts i el Dani va acabar 6è amb un temps de 01:05:37 minuts.


Finalment, diumenge al matí, el Sergi Solé va participar enl a cursa de la Taga (cursa que forma part de la Copa Catalana de curses de muntanya) on va acabar tercer classificat del circuit júnior amb un temps de 01:08:14 en un circuit de 14,10 km i 780 metres de desnivell.


Pòdium júniors cursa Taga
Estem molt contents de començar la temporada amb tants bons resultats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada