diumenge, 14 de desembre del 2014

Bon resultat al Rogaining Solidari de Sant Pere de Molanta

El dissabte dia 22 de novembre es va celebrar el RogainigdeVallmoranta amb més de 120 equips a la població penedesenca de Sant Pere Molanta.
El Roger i el Quim decidint el recorregut  photo ©ATM
El rogainings són proves per equips en que els participants han de passar pel màxim de punts de control en un temps màxim de tres hores. Segons la dificultat tècnica i física de cada control, els equips obtenen diferents puntuacions.
El nostre club estava representat pel Quim Vich i el Roger Solé que sortien entre els preferits per pujar al podi.
La prova es disputava en un terreny força dur on hi havia una primera part que es corria entre vinyes, i una segona part on s'endinsaven al massís del Garraf.
Un moment de la cursa photo ©Ignasi Blanca
A les 10h del matí es va donar la sortida i els nostres corredors des del primer minut es van posar al capdavant de la prova juntament amb els corredors de l’equip Halgof i de l’equip Fuby. Als 30 minuts de la prova, i després d’entrar en la zona boscosa,  els equips es van separar ja que tenien opcions de ruta diferents.
Al final, després 2:56:30 l’equip de l’Escola Esportiva va arribar a meta, després d’haver fet més de 25 km i 135 punt de control.
Encara que
El moment de briefering photo ©Ignasi Blanca
els nostres corredors estaven satisfets del recorregut que havien realitzat, sabien que arribar el podi no seria fàcil. Desprès de dues hores de cursa, un ritme massa ràpid al principi els hi va passar factura físicament hi van haver de reduir el ritme, fet que els va fer retallar el circuit que s’havien proposat des d’un principi, deixant així 10 punts que de ben segur que els haurien col·locat entre els tres millors.