dimarts, 16 de desembre del 2014

Intens cap de setmana de competicions de Luca Almiñana.

Aquest cap de setmana, el nostre corredor Luca Almiñana no ha parat de competir. 
El Luca en la cursa de dissabte

Burriac-O

El dissabte dia 13 va participar a Òrrius (Maresme) de la cursa paral·lela al Burriac-O. Una cursa de 5,3 km lineals i 75 metres de desnivell amb 18 controls de pas, per un bosc típic de la serralada litoral, on la densa vegetació i el difícil relleu obligaven als corredors a utilitzar la important xarxa de camins de la zona. El Luca va acabar 8è amb un temps de 00:43:34 a 10 minuts del primer classificat, el barceloní Ferran Santoyo.

El diumenge va participar en la VIII Cursa per La Marató de TV3 a Sant Cugat del Vallès.

Va participar en la modalitat de rogaining individual, en un temps màxim d’una hora.  Recordem que els l rogainings són proves en que els participants han de passar pel màxim de punts de control en un temps màxim. Segons la dificultat tècnica i física de cada control, els corredors obtenen diferents puntuacions.

La cursa es va disputar pels terrenys de Collserola, on una altra vegada el corredor igualadí es va trobar amb un sotabosc molt dens i es va tornar a refiar dels camins per traçar les seves rutes.


Aquesta vegada, va acabar 9è amb un temps de 01:39:38, cosa que li descomptava r molts punts per arribar amb tant de temps de retard sobre els 60 minuts assenyalats. Això demostra la importància de dissenyar una bona estratègia abans de sortir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada