dilluns, 2 de febrer del 2015

Podis de l’escola esportiva del CERRR Igualada a la primera prova de Copa Catalana de la temporada

Aquest diumenge a Tiana (Badalona), ha començat la Copa Catalana de la temporada 2015 de curses d’orientació a peu, amb una cursa de mitja distància.

El 2n lloc de Quim Vich al podi H18
L’escola esportiva s’hi ha presentat amb un equip molt complet de corredors que corrien en diferents categories.

El terreny que es troba dins del Parc de la Serralada de Marina es tracta d’una zona típica del litoral mediterrani i que combina zones de bosc net amb molt detall de relleu, amb zones semiobertes rústiques amb sotabosc i elements rocosos. A més a més, era un terreny amb forts desnivells.

Destacar, sobretot, els resultats de l’Arnau Requena, que ha quedat amb una magnífica 2a posició a la categoria de plata (H21 A), en un circuit molt tècnic de 3,1 Km  lineals i 17 controls.

Destacar, també, el 2n lloc de Quim Vich a la categoria H18, que tot i estrenar-se en aquesta competició, a aconseguit pujar al podi demostrant així el bon moment físic que està vivint.

En la categoria H18 (un circuit de 2,7 km lineals i 16 controls) també han corregut el corredor Dídac San José que ha quedat  en 4t lloc i David Riba en 5é lloc.

Finalment, Quim Solé que s’estrenava a la categoria elit (4,1km lineals i 22 controls) ha aconseguit quedar en 21a posició de la categoria absoluta



Aquesta cursa ha servit per començar a preparar la cursa del proper  cap de setmana a la Nurcia (Alacant), la primera prova de lliga espanyola de la temporada 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada