dijous, 5 de febrer del 2015

Pol Ràfols i Roger Solé 14è equip al The Wild Boar Rogaining de La Llacuna

 El dissabte a les 11h del matí, es donava la sortida a la primera prova de CopaCatalana del 2015 de rogaining de 6 hores amb una gran quantitat d’equips, tant catalans com espanyols, fins i tot de la resta d’Europa.
El Pol i el Roger a l'arribada photo © TWBR'15

Recordem que els rogainings són proves per equips en les quals els participants han de passar pel màxim de punts de control en un temps màxim de sis hores. Segons la dificultat tècnica i física de cada control, els equips obtenen diferents puntuacions.

L’equip igualadí, va realitzar una primera part de la prova molt bona, encara que a mesura que van començar a passar les hores van anar alentint el ritme i la poca experiència en aquest tipus de prova va fer que el recorregut escollit no fos el més òptim.

El recorregut escollit els va fer començar i acabar a La LLacuna i passar per Les Pinedes de l’Armengol, Orpí i Carme, en un dia molt fred però molt assolellat.


Els dos corredors moments abans de la sortida photo © TWBR'15
Al final i desprès de les 6h de competició, van aconseguir un 14è lloc amb l’objectiu de millorar de cara al que queda de temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada