dilluns, 19 d’octubre del 2015

Quim Vich 1r i Dídac San José 2n a la categoria H18 al Trofeu d'orientació Vila Ducal de Montblanc.

El diumenge 18 d'octubre, va tenir lloc a Rojals (Montblanc),  el Campionat de Catalunya d'Ultrallargadistància. Un terreny molt boscos, amb profundes valls i barrancs, i unes zones molt irregulars i amb vegetació baixa que no permetien alts ritmes de curses i donaven molta importància a les eleccions d'itinerari.
Els corredors de l'escola esportiva del CERRR, corrien la categoria H18 en un circuit de 5,3 km i 225 metres de desnivell acumulat. Després de la parada estiuenca era la primera competició d'orientació que es trobaven i no sabien gaire bé com anirien de forces i s'havia de tenir en compte que el Quim Vich si jugava fer un 5 de 5 dels Campionats de Catalunya d'aquesta temporada 2015.


El podi d'homes 18
Després d'una cursa físicament més dura del que es pensaven el Quim Vich ha aconseguit guanyar amb un temps de 1 hora i 28 minuts i el Dídac San José un segon lloc amb un temps de 1 hora i 35 minuts. En tercera posició hi ha quedat el badaloní Arnau Loro.

Amb aquesta prova, els nostres atletes tanquen la temporada d'orientació 2015 i es disposen a començar la temporada de curses de muntanya amb més energia que mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada