dilluns, 12 d’octubre del 2015

Quim Vich i Gil Torné (Escola esportiva CERRR Igualada) 1r equip júnior al Segon Rogaining Internacional de Catalunya

El dissabte dia 10 a les 8h del matí es donava la sortida a Òrrius (Maresme) la sortida de la prova de 12h del Segon Rogaining Internacional de Catalunya.

El Quim i el Gil a l'arribada
L'únic equip amb presència igualadina, va ser , el format pels membres de l'escola esportiva del CERRR: Quim Vich i Gil Torné, que afrontaven per primera vegada una prova de 12 hores de durada.

El terreny de competició eren 65 km quadrats de Serralada litoral amb muntanyes de 500 metres a tocar del mar. Un terreny amb força desnivell, cobert amb boscos de  pinedes i alzina amb una penetrabilitat bona en algunes zones. L'extensa xarxa de camins i corriols i la multitud de detalls que trobaven en el mapa van obligar als corredors a realitzar una lectura precisa i a pensar molt les eleccions d'itinerari.

Recordar que els rogaining són proves d'orientació en que un temps màxim els participants han de passar pel major número de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.

La parella de l'escola esportiva del CERRR després de 11 h i 48 minuts van aconseguir 171 punts finals i van aconseguir guanyar la prova en la seva categoria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada