dimarts, 24 de novembre del 2015

Diumenge intens: 92ª Jean Bouin, Cursa popular de Begues i XVII Cros E.A. Apiària

Ha estat un diumenge intens pels nostres corredors i corredores, que s’han repartit per tot el territori català.

La Carlota Díaz-Guerra va participar a la 92a edició de una de les curses d’asfalt amb més renom, la Jean Bouin. La Carlota va aconseguir una 11a posició, en la categoria infantil femení de les 164 atletes que van prendre la sortida. Va fer un temps de 05:15 en un recorregut de 1450 metres.

Per la seva part el Luca Almiñana va particpar a la Cursa Popular de Begues. El Luca va participar en el Circuit 2 (4’4 km lineals i 17 controls) i va realitzar un temps de 01:26:54, quedant 24e de la classificació.
El Ricard Aguilera, va tornar a participar en una cursa d’orientació i va aconseguir tornar a pujar al podi de la categoria iniciació adults amb un segon lloc. Esprem veure’l a una cursa de Copa Catalana aquesta propera temporada.

Hi ha Piera, va tenir lloc el segon cros de la lliga comarcal dels Jocs Esportius Escolars de l’Anoia. Els germans Muñoz Mancha i van participar aconseguint molts bons resultats.
El infantil Arnau Muñoz va acabar 7è de la seva categoria i el seu germà Xavi 21è de la categoria benjamí.

Ens agraden molt, aquests caps de setmana tan intensos !