dimarts, 3 de novembre del 2015

L'escola esportiva del CERRR al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Aquest passat cap de setmana, es va celebrar a Barcelona la 9a edició del Trofeu Internaciona lCiutat de Barcelona, que aquest any formava  part del circuit europeu d'orientació CityRace Tour.
Com cada any, més de 1000 participants vinguts d'arreu d'Europa es van donar cita a la capital catalana, per realitzar dissabte una prova de mitja distància pel front marítim de Barcelona i una prova de llarga distància el diumenge pel centre de la ciutat.
Van ser 8 els esportistes de l'escola que van participar en aquesta competició.
Els representants en la categoria elit van ser el Quim Solé i el Quim Vich (que s'estrenava en aquesta categoria), el Quim Vich va aconseguir una 18a posició final, quedan així com a segon espanyol i Quim Solé només va aconseguir puntuar el primer dia, ja que el segon per culpa d'una lesió no va poder córrer.
A la categoria júnior i van córrer Luca Almiñana, que va aconseguir acabar 9è dels dos dies, Dídac San José, que degut en un error de control no va poder puntuar el primer dia i Arnau Requena que només va participar en la llarga distància amb una 5a posició.
Finalment, Enric Prat va tornar a competir en la categoria open, aconseguint una 7a posició a la mitja distància.

Moltes felicitats a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada