dimecres, 24 de febrer del 2016

Grans resultats de l'escola esportiva CERRR Igualada - Club Orientació Catalunya al XXVIII Trofeo Internacional Costa Cálida

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Trofeo Costa Cálida a Caravaca de la Cruz (Múrcia), el trofeu més antic de curses d'orientació dels que s'organitzen a Espanya. Aquesta prova també era vàlida per la lliga espanyola d'orientació.

El trofeu Costa Càlida d'orientació consta de tres proves diferents:  una llarga distància, una cursa esprint i la cursa de mitjà distància. La suma del resultats de cada cursa configura la classificació final. 

Un any més, el terrenys eren ideals per la pràctica de l'orientació, un sotabosc net i ràpid, uns desnivells moderats, uns terrenys tècnicament exigents i una participació de luxe amb participants vinguts d'arreu del món.

Els corredors de l'escola photo © Juan David Pérez-Caballero
L'escola esportiva hi va participar amb vuit corredors a la categoria H20 que van quedar classificats en la següent posició final: Quim Solé 19è, Quim Vich 22è, Dídac San José 28è, Enric Prats 33è, Luca Almiñana i David Riba que van fer un error de marcatge a la prova de mitja distància i Arnau Requena que al no córrer la cursa esprint no va puntuar per la classificació final. 

Destacar el resultat de Quim Vich, que tot i córrer en una categoria superior va tancar la competició amb uns molts bons resultats, que ara mateix el col·loquen segon al ranking de per representar a Espanya al Campionat d'Europa d'aquest any a falta de només una prova puntuable en la categoria sub 18.

Roger Solé a l'arribada de la mitja photo © Ascen Pérez
El corredor igualadí Roger Solé, que tornava a la competició després de molts mesos parat per una lesió, va aconseguir quedar segon de la categoria H21A en la cursa de mitja distància i 5è del total del trofeu en la seva categoria.


Els corredors de l'escola esportiva encaren ara l'últim mes abans del Campionat d'Espanya que es celebrarà per Setmana Santa a Pontevedra. 

Sopar d'aniversari de Quim Vich que feia 18 anys el dissabte de la prova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada