diumenge, 28 de febrer del 2016

XXVIII Cursa de l'Anoia, Trofeu Francesc Mates i Campionat Comarcal escolar de l'Anoia

Avui diumenge, s'ha tornat a celebrar la cursa degana d'orientació a Catalunya. Aquest cop, la seu ha estat la població de Capellades, on paral·lelament a la cursa d'orientació si celebrava el rogaine de l'Anoia amb més de 400 participants en total de les dues proves.
Malgrat el plugim i els pronòstics del cap de setmana la cursa s'ha pogut celebrar amb total normalitat pels termes municipals de Capellades i la Torre de Claramunt.
Els terrenys durs i amb molt sotabosc de la nostra comarca, han provocat que la majoria de eleccions de rutes fossin per l'extensa xarxa de camins i corriols que hi ah en aquesta zona de la comarca.
Els resultats pels membres de l'escola esportiva han estat d'allò més positius.
A la categoria reina de la prova l'Arnau Requena i el Dídac San José han aconseguit el 2n i 3r lloc de la prova amb un temps de 01:00:22 i 01:0138. En aquesta mateixa categoria també hi han corregut el Carles Sala (13è), el Sergio Burón (17è), el Luca Almiñana (21è) i l'Enric Prats (24è).
Els membres de l'escola esportiva a Capellades
En les categories escolars la Vera Vich (Jesús Maria/ CERRR) ha guanyat en la categoria Benjamí femení. El podi benjamí masculí ha estat ocupat en primer i segon lloc pel Xavier Muñoz (Mare Diví Pastor Capellades/ CERRR) i el Kim Prats (Castell d'Òdena / CERRR).
En la categoria aleví el Lluc Torné (Emili Vallès/ CERRR) ha guanyat la prova i el Guillem Malet (Montbou/ CERRR) ha quedat tercer classificat.
En la categoria infantil masculí el primer i segon lloc han estat ocupats pels corredors de l'escola Anoia i del nostre club Bern Vich i Nil Morreres
I en la categoria cadet, Marc Vives (Maristes/CERRR) que s'estrenava ha aconseguit el 3r lloc, per davant del Pol Arcarons (Escola Anoia/ CERRR).
Pel que fa a la prova del rogaine de 3 i 6 hores els resultats també han estat molt bons.
Recordem que els rogaining són proves d'orientació, en que un temps màxim de 6 o 3 hores, segons la categoria, els participants han de passar pel màxim nombre de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
En la categoria júnior de 6hores, hem ocupat els dos primers llocs del podi. L'equip format pels membres del CERRR, Ricard Aguilera i David Riba han ocupat el segon lloc amb 155 punts i el primer lloc d'aquesta categoria estava format Quim Vich (CERRR), Gerard Batet i Albert Soler amb 163 punts.
En la categoria de 3h l'Arnau Muñoz que s'estrenava en una prova d'aquesta categoria ha aconseguit un 4t lloc en la categoria júnior.
En la categoria júnior femení de 3h la Míriam Riba ha aconseguit el segon lloc.
Així mateix el Roger Quintana que corria en la categoria open conjuntament amb un open ha quedat classificat en 5è lloc.
Moltes felicitats a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada