diumenge, 6 de març del 2016

Marc Vives Campió de Catalunya escolar de curses d'Orientació Cadet

Aquest dissabte, es va celebrar a Sabadell, el Campionat de Catalunya de cursesd'Orientació Escolar. El campionat constava d'una prova de mitjà distància al matí pel parc Agrari de Sabadell, una zona amb una extensa xarxa de camins, molts camps i amb una petita zona boscosa sense sotabosc.
L'equip de l'escola esportiva del CERRR a Sabadell
I a la tarda, tocava la prova sprint pel mapa del Parc central de la capital. Una cursa molt ràpida on s'havia de vigilar molt de no saltar-se cap control.
Els corredors escolars de l'Escola Esportiva que hi van participar van aconseguir uns grans resultats.
El Quim Vich que corria en la categoria juvenil, va aconseguir un subcampionat de Catalunya, a només 45'' del corredor gironí Sergi Oliveras, campió de la categoria.
Marc Vives (escola Maristes) que s'estrenava en una competició oficial, va ser la sorpresa del campionat guanyant amb molta autoritat el Campionat de Catalunya Cadet amb un bon marge de temps davant del segon classificat. Queda saber si amb aquests magnífics temps el Marc es classificarà per representar la selecció catalana al Campionat d'Espanya Escolar.
El Pol Arcarons (Escola Anoia), desprès de molt temps lluny de la competició, va aconseguir un magnífic cinquè lloc en la categoria cadet federat.
En la categoria benjamí, la qual no es fa classificació hi va participar el Kim Prat, completant les dues curses amb un gran temps.

En la mateix competició hi havia un circuit open per les persones no federades, en aquest circuit l'Enric Prats va aconseguir un 23è lloc, el Ricard Aguilera un 28è lloc i el Luca Almiñana va tenir un error en targeta al sprint de la tarda, desprès de tancar la prova matinal amb un 20è lloc final.

El podi cadet de Marc Vives
    
El subcampionat juvenil de Quim Vich

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada