dimarts, 29 de març del 2016

Quim Solé (COC) bronze als relleus júnior del Campionat d'Espanya i altres resultats de l'escola esportiva del CERRR

Del 25 al 27 d'abril, ha tingut lloc a Pontevedra (Galícia) el Campionat d'Espanya de Curses d'orientació, que ha reunit a més de 1800 participants de tot el país.
Entre els representants de la nostra selecció autonòmica hi van haver set membres de l'Escola Esportiva del CERRR Igualada- Club Orientació Catalunya: en el grup d'edat homes 18: Quim Vich i David Riba, en el grup d'edat H20: Dídac San José i Quim Solé. I en el grup HSènior/ H21A Roger Solé.
Divendres al matí es va celebrar la prova de llarga distància, en uns terrenys molt bruts de sotabosc i en un mapa amb una gran quantitat de camins i corriols. La prova, que demanava un gran nivell físic no va ser gaire positiva pels nostres corredors, ja que petits errors en les eleccions de ruta els van deixar fora dels llocs capdavanters. Destacar el 10è lloc de Quim Solé a la seva categoria
Arribada de la llarga distància
Dissabte el matí tocava el torn del relleus. Sota una intensa pluja, a les 9:30 del matí es va donar la sortida dels relleus, en uns terrenys  oberts, amb molt poc de bosc i que estaven molt pantanosos a conseqüència de les pluges i que dificultaven molt la velocitat de cursa.
Quim Solé, que formava equip amb el gironí Eloi Martí i el barceloní Joel Suñé va aconseguir el bronze en els relleus. El Dídac San José i David Riba que formaben equip conjunt amb Aniol Bisquert (UEVic) van aconseguir acabar en la categoria júnior en la 12a posició.
Dissabte a la tarda tocava el torn de la prova esprint, pel casc antic de la ciutat de Pontevedra, amb unes eleccions de ruta força senzilles i amb un terra molt relliscós per culpa de la pluja, els corredors igualadins van haver de realitzar uns traçats molt físics.
Arribada de l'equip de Quim Solé als relleus
Al final, Roger Solé que corria en la categoria élit va aconseguir una 28a posició i Quim Solé va repetir un 10è lloc a la categoria sub.20.
Finalment, els Campionats es van acabar el diumenge al matí, amb la prova de mitja distància. Unes dunes i boscos molts nets, just al costat de la platja, van ser els terrenys triats per disputar la prova més tècnica del Campionat. Destacar el 4t lloc de Roger Solé i el 6è lloc de Quim Vich.
Encara que els resultats no han estat els que s'esperaven, s'ha de felicitar a tots els corredors perquè el nivell d'aquest CEO ha estat molt alt.
Finalment, destacar que la comunitat de Catalunya va aconseguir el segon lloc del campionat per davant de Castella i Lleó i per darrera de la comunitat Valenciana.

La nostra taula de resultats d'aquest CEO:

Us deixem un vídeo resum del CEO 2016:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada