dimarts, 22 de març del 2016

El que us cal saber abans del Campionat d'Espanya 2016 a Pontevedra

Un any més, amb l'arribada de la Setmana Santa tornem a trobar-nos davant la competició més important de l'estat: el Campionat d'Espanya de Curses d'Orientació 2016.
Aquest any, el Campionat d'Espanya torna a Pontevedra (Galícia) i tornar a Galícia vol dir tornar als verds, a les falgueres, als eucaliptus i a saber que tindrem curses on el component físic serà determinant per poder estar en les primeres posicions

I dels nostres orientadors igualadins que en podem esperar?

DAVID RIBA MISERACHS: Afronta el seu segon Campionat d'Espanya a la categoria H18. Arriba molt fort físicament i sembla que la tipologia del terreny gallec (sobretot en la llarga distància) pot ser molt positiva pels seus objectius. Esperem veure'l dalt de totes les classificacions.

El David

DÍDAC SAN JOSÉ ROMEU: L'actual  subcampió d'Espanya en llarga distància a la categoria H18, s'estrenarà en la categoria H20. Sembla que aquest any no arriba físicament tan fort com en altres ocasions (això d'anar a la universitat passa factura), però l'any passat tampoc estava entre els favorits i va donar la sorpresa. Tornarà a repetir proesa? 

El Dídac

QUIM SOLÉ LLOBET: Per segon any consecutiu a la categoria H20. Torna al Campionat d'Espanya, desprès d'un bronze als relleus l'any passat i un cinquè lloc a la mitja distància. Encara que físicament arriba una mica just al Campionat d'Espanya, la seva experiència en aquestes competicions pot ser un punt a favor seu. El seu màxim objectiu? Repetir podi als relleus i estar sempre entre els cinc primers.

El Quim Solé

QUIM VICH DÍAZ-GUERRA: El corredor amb més possibilitats d'aconseguir més d'una medalla en aquest CEO, en la categoria H18. Encara que aquesta última setmana ha passat un procés gripal, arriba en un moment molt dolç de forma i després d'aconseguir molt bons resultats en les últimes curses realitzades. Sabem que fa moltes setmanes que visualitza els terrenys gallecs, doncs no solament si juga una medalla de campió d'Espanya sinó també classificar-se per representar la selecció espanyola a l'Europeu sub.18 del mes de juliol  a Polònia. Encara que actualment ocupa la segona plaça de la classificació per representar la selecció a  l'europeu, sap que els separen poc punts de la resta de companys seleccionables i tots estaran a Galícia. Tant important és l'objectiu que ha decidit no córrer els relleus, per centrar-se només en les proves individuals.

Quim Vich

ROGER SOLÉ LLOBET: El més veterà de tots els que es desplacen fins a Galícia. Després de catorze Campionats d'Espanya consecutius, sap que el seu bronze en els relleus mixtes séniors aconseguit l'any passat no li treurà ningú,  ja que aquest any aquest Campionat d'Espanya es realitzarà a Sòria al mes de juliol.
L'igualadí, que actualment corra a la categoria H21A, fa quatre anys que no guanya cap medalla a les proves individuals al CEO.
Tornarà a pujar al podi després de tant de temps?

Roger Solé


I si voleu seguir el CEO16?
Recordem que el calendari de la competició és el següent:
Recordar el programa de la prova:
Divendres dia 25 al matí la llarga distància.
Dissabte dia 26 matí relleus clàssics.
Dissabte dia 26 tarda prova esprint.
Diumenge dia 27  matí mitja distància.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada