diumenge, 20 de març del 2016

Cap de setmana intens d'orientació pel Quim Solé i el Roger Solé

Aquest cap de setmana previ al Campionat d'Espanya, són dies d'ultimar detalls per la competició més important de la temporada.
És per això que el Quim Solé i el Roger Solé s'han recorregut Catalunya per poder competir en diferents competicions i entrenaments.
Dissabte el matí, van participar a la Cursa Popular de Les Planes d'Hostoles (Garraotxa). Un mapa semiurbà, amb una cursa molt física. En un circuit de  5 km lineals i 21 controls els igualadins van acabar 13è i 14è respectivament, després que els dos acumulessin molt errors al llarg de la cursa.
A la tarda, es van desplaçar fins al Castell de Montjuïc a Girona, on el Roger Solé (com a entrenador del grup de tecnificació de la Federació Catalanad'orientació) organitzava un entrenament. En aquest cas un "one man relay", de dues postes, on els corredors es trobaven un mapa sense nord i un mapa on hi faltaven elements. Al final, pels més grans una cursa lineal de 4,5 km pels voltants del castell.
Diumenge, el Roger i el Quim van formar parella al I rogaining de la lliga gran Penedès d'aquesta temporada: la Cubelles Orienteering Experience.
Un rogaining de tres hores de durada, que s'ha dut a terme pels voltants del pantà de Foix. Amb un bosc molt verd, amb una xarxa de corriols i camins moltes vegades poc visibles, la cursa ha estat força complicada per l'equip de l'escola esportiva del CERRR.  
L'equip de l'escola esportiva, ha comès un parell d'errors d'elecció de ruta molt importants que l'han deixat des del principi de la competició fora del podi. Tot i així, malgrat el cansament i la pluja el dos corredors igualadins es mostren satisfets d'aquests tres entrenaments que han realitzat al llarg del cap de setmana.  

El grup de tecnificació de la FCOC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada