dimarts, 10 de maig del 2016

3r lloc Cadet i 4t lloc Infantil de la selecció catalana escolar, amb Roger Solé com a entrenador

Com ja sabeu, els dies 5, 6, 7 i 8 de maig es van celebrar a Granada els Campionats d'Espanya en Edat Escolar i els Campionats d'Espanya universitaris.
El nostre entrenador Roger Solé i anava com a tècnic de la selecció catalana escolar conjuntament amb la Clàudia Baus, l'Eduard Solé i el Joel Suñé.
La selecció catalana escolar estava formada per un equip infantil i un equip cadet:
Equip Infantil: Paula Padilla (Aligots), Mariona Alsius (COC) Laura Torres (COC), Eulàlia Estiarte (COC), Roger Virgili (GO-Xtrem), Eric Loré (COC), Andreu Grau (UEVic) i Jordi Moragas (UEVic).
Equip Cadet: Anna Illa (COC), Júlia Alós  (Institut Icària), Joana Martí (Aligots), Xènia Ledesma (Cino Xano), Martí Nogué (UEVic), Pau Coll (UEVic), Aniol Bisquert (UEVic) i Pol Canosa (COC).
La selecció catalana escolar
La competició escolar constava de quatre proves: relleus mixtes, mitja distància, esprint i llarga distància. La primer prova , que es va disputar a la Dehesa de Santa Fé,  als corredors catalans els hi va costar un mica entrar en el terreny aconseguint la 9a i la 10a posició en infantil i la 6a i 15a posició en la categoria cadet.
Divendres a la tarda tocava una novetat d'aquest any: el Festival de les Comunitats, on cada comunitat exposava productes de la seva zona i es va acabar amb una actuació per part dels participants. L'equip català vam realitzar un pilar de tres amb l'ajuda dels diferents delegats de tots els equips.
Dissabte al matí, tocava la cursa de mitja distància, en el mapa de "el Sotillo" al terme municipal de Iznallo. L'equip català va fer un molt bon paper destacant el 1r lloc de l'Anna Illa, el 4t i 8è lloc de l'Aniol Bisquert i Martí Nogué a cadet i el 3r lloc de Roger Virgili a infantil.
A la tarda, va ser el torn de la prova esprint pel Campus Universitari de la Cartuja a Granada, una prova amb un mapa semiurbà i on les eleccions de ruta eren molt importants.  Destaquem el 3r lloc de la Paula Padilla, el 8è de l'Eulàlia Estiarte a infantil i el 4t lloc de l'Anna Illa i el Pol Canosa a cadet.

Moments abans de la prova esprint
Diumenge al matí, amb unes classificacions per comunitats molt ajustades vam tornar al mapa de "el Sotillo" a Iznalloz per celebrar la cursa de llarga distància. En aquesta oscaió el Roger Virgili va tornar a aconseguir un 3r lloc a infantil i l'Ana Illa va tornar a guanyar en la categoria cadet femení. Destacar també, el 6è lloc de l'Andreu Grau i el 4t lloc de la Laura Torres.
Finalment en la classificació per comunitats, l'equip Cadet va aconseguir el 3r lloc per darrera d'Andalusia i Madird i l'equip infantil va aconseguir un 4t lloc a menys de 50 punts del tercer classificat.