dijous, 19 de maig del 2016

Als Campionats d'Espanya Universitaris CEUO 2016

Els dies 7 i 8 de maig va tenir lloc a Granada el Campionat d'Espanya Universitari de cursesd'Orientació 2016. La competició que va ser paral·lela al Campionat d'Espanya escolar, va tenir la presència de diferents membres de l'escola esportiva.
Per la Universitat de Barcelona hi va participar el Dídac San José, per la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Arnau Requena i Enirc Prats, per la Universitat de Lleida el Quim Solé i per la Universitat Oberta de Catalunya el Roger Solé.
Dissabte el matí, va ser el torn de la competició de mitja distància, una cursa molt ràpida però que demanava estar en una bona forma física pels seus forts desnivells.
Dissabte a la tarda, per la zona universitària de la Cartuja, va tocar realitzar la prova esprint. Va ser un esprint en mapa semiurbà, força llarg i en que les eleccions de ruta, eren de vital importància.
Diumenge al matí, amb el cansament acumulat arribava la prova de llarga distància. En un circuit de 8'6km lineals, els corredors van córrer un recorregut molt tècnic i físic que va fer allargar molt els seus temps.
Al final, molt satisfets de l'experiència i amb moltes ganes que la delegació igualadina creixi en els propers universitaris.