diumenge, 10 de juliol del 2016

Final de temporada 2015-16

Des de fa sis temporades el CERRR Igualada promociona les curses de muntanya, les curses d'orientació i les entre els joves de la comarca amb una escola esportiva que any rere any va veient com creixent els seus membres.
Aquesta temporada han estat 35 els esportistes que han participat en diferents modalitats esportives de muntanya i que han aconseguit una bona quantitat de victòries.
Destacant sobretot, el bronze de Quim Solé al Campionat d'Espanya de relleus i la seva victòria en els cinc dies d'Espanya, el bronze de Quim Vich al Campionat de Catalunya elit nocturn, els magnífics resultats en curses de muntanya de la Carlota Díaz-Guerra (la revelació de la temporada), els podis als Campionats de Catalunya per edats de Dídac San José, Arnau Requena, David Riba i Luca Almiñana i els sorprenents resultats de l'Arnau Muñoz en duatló entre d'altres.
Els integrants d’aquest grup, participen en diferents entrenaments setmanals tècnics i físics, de dues hores de durada i sota les ordres dels seus entrenadors, Roger Solé, Daniel Degràcia, Sergi Solé i Fidel Compte.
Destacar el grup de minis que s'ha creat aquest any i que comencen a fer un tastet de les diferents disciplines de muntanya que practicant els grans.
Volem encoratjar i agrair, tant corredors/res com a tècnics, el treball i esforç que estant realitzant, que estem segurs que seguiran donant molts èxits de cara la propera temporada.

Aprofitant l’ avinentesa, des de l’escola esportiva del CERRR, animem a tots els nens i nenes d’Igualada i comarca a acompanyar-nos en la Cursa d’Orientació que organitzarem a la ciutat d’Igualada dins el programa de festa major, el dilluns 22 d’agost a les 18h de la tarda a la plaça de Cal Font. 
Molt bon estiu a tothom!
Foto oficial de la temporada 2015-16

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada