dilluns, 4 de juliol del 2016

L'equip format per Sergi Solé i Roger Solé guanya la Faronit 2016

Un any més,  la Faronit 2016 va ser el rogaining que va donar  el tret de sortida al calendari estival d'orientació d'aquest 2016.
El Roger i el Sergi abans de la sortida
A les 22h els més de 250 corredors van sortir de la platja de far de Vilanova i la Geltrú per tal d'aconseguir marcar els 25 controls repartits entre Vilanova i Sitges amb un temps màxim de dues hores.
Recordem que els rogainings són proves d'orientació en que un temps màxim, els participants han de passar pel major número de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
L'equip de l'escola esportiva des del primer minut es va posar capdavanter de la prova i encara que van arribar amb un minut de retard sobre el temps màxim (120 minuts) i van ser penalitzats amb 5 punts, el fet de ser l'únic equip que va aconseguir marcar tots els controls va fer que guanyessin la prova amb la màxima autoritat amb 146 punts, 20 punts més que el segon equip classificat.
Després d'aquesta prova, Roger Solé segueix liderant la lliga d'orientació del Penedès, que es reprendrà el pròxim dia 16 de juliol, a la Caves Jaume Serra a Vilanova i la Geltrú.

El podi absolut de la prova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada