dilluns, 21 de novembre del 2016

3r lloc de Roger Solé a la III Lliga Penedès de Rogainings

Després de 9 curses, més de 1000 participants,  més de 150 km i  200 controls marcats ja s'ha acabat la III edició de la Lliga Penedès d'orientació.
Recordem que els rogainings són proves d'orientació en què en un temps màxim de tres hores, els participants han de passar pel màxim nombre de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
El Pol i el Roger decidint l'estratègia photo © Miguel photo
En aquesta ocasió, el corredor de casa Roger Solé va aconseguir el tercer lloc a la classificació general de la lliga.
L'igualadí, que va començar amb un resultat molt discret a la primera cursa de la lliga, ràpidament es va acostumar a estar a la part alta de les classificacions en la majoria de proves del circuit per tal d'arribar a l'última cursa, aquestdissabte passat a Sant Pere Molanta, amb moltes possibilitats d'estar al podi final. El Roger Solé, que en aquesta prova feia parella amb Pol Ràfols (recentment proclamat campió elit d'aquesta temporada de la Copa Catalana de curses d'orientació), sabia que tenia la parella perfecta per tal d'intentar pujar al podi de la prova i així també intentar guanyar la III lliga Penedès, malgrat la qualitat dels rivals que hi havia en aquesta última prova.
El podi de la cursa photo © Vallmornata 2016
El terreny, típicament mediterrani i amb un sotabosc molt abrupte, va provocar que la prova fos bàsicament física i que es desenvolupes majoritàriament per l'extensa xarxa de camins del voltant de la població.  La parella de l'escola esportiva, ja des del primer moment, es van posar en posicions capdavanteres,  durant el transcurs de la cursa, diferents decisions  en la ruta del recorregut van fer que es quedessin sols, deixant-los amb la incògnita de saber amb quina posició es trobaven.
Al final, la parella de l'escola esportiva- Club Orientació Catalunya, van aconseguir un tercer lloc, per darrere de l'equip Fuby i de l'equip Priorat-Montsant-Siurana.  Amb aquests punts sumats, el nostre corredor es va assegurar la tercera posició de la Lliga Penedès, completant el podi conjuntament amb el Francesc Ferrer i el Josep Ventura.
Així mateix, en aquesta cursa va participar en el circuit curt una parella de corredores del nostre club  que s'estrenaven en aquesta modalitat, la Carme Vidal i la Montserrat Bertran que van aconseguir una segona posició en la categoria femenina.
La cursa de Vallmoranta 2016, que destinava tots els seus beneficis a la Marató de TV3 2016 va comptar amb més de 600 participants en el circuit curt i en el circuit llarg.

CLASSIFICACIÓCURSA VALLMORANTA 2016

La parella femenina de l'escola esportiva CERRR photo © Miguel photo



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada