dijous, 10 de novembre del 2016

Participació de l'escola al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona 2016

Aquest passat cap de setmana, va tenir lloc a Barcelona el TIC 2016 amb rellevants corredors internacionals com el corredor noruec i subcampió del món Øystein Kvaal Østerbø, el finlandès Olli-Pekka Koistinen o el francès Olivier Blanc Tranchant.
El Quim en un moment de la cursa photo © Àngel Pi
El Quim Solé Llobet i el Roger Solé Llobet van ser els nostres representants en la categoria elit i en la categoria júnior va ser el Luca Almiñana.
Així mateix, vam tenir una representant que s'estrenava en les curses d'orientació en la categoria iniciació, la Carme Vidal.
Dissabte a la tarda, a la zona de Mundet va tenir lloc una mitja distància molt divertida i amb uns traçats que donaven molt joc per decidir diferents rutes. Aquesta vegada els resultats no van ser els desitjats, encara que s'ha de tenir en compte l'alt nivell de la prova.
Diumenge el matí, per Ciutat Vella va tenir lloc la cursa de Euro Race City Tour (la prova puntuable per aquesta lliga europea de curses urbanes). Una llarga distància de quasi 10km lineals, pel centre de Barcelona que va fer patir de valent els nostres corredors. Aquesta vegada els resultats van ser molt millor i és que va semblar que els nostres corredors no notaven la cursa del dia abans.
Afegir, que en aquesta prova, es va poder provar el nou sistema de marcatge sportident AIR. Felicitar el Club Orientació Catalunya per aquesta magnífica organització!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada