dimecres, 22 de febrer del 2017

Bons resultats de l'escola esportiva al Trofeo Costa Cálida 2017

Aquest cap de setmana, ha tingut lloc a Cehegín (Múrcia) el XXIX Trofeo Costa Cálidade curses d’orientació. Un altre any, més d’un miler d’orientadors d’arreu d’Europa s’han donat cita a una de les proves clàssiques del calendari espanyol.
Aquesta prova, també era la segona prova de lliga espanyola de la temporada 2017.
Els components de l'equip de l'escola
La competició va començar dissabte el matí amb la prova de llarga distància, una cursa dura, en un terreny molt pedregós i sec, que demanava un esforç físic important als corredors. En la categoria H20 hi teníem dos corredors de l’escola esportiva, el Quim Solé i el David Riba, que van aconseguir una  19a i 34a posició respectivament, en un circuit de 8’9 km lineals i 340 metres de desnivell.
En la mateixa prova, l’igualadí Roger Solé va aconseguir un 4t lloc en la categoria H21A, en un circuit de 8 km lineals i 340 metres de desnivell, que el deixava a molt a prop del podi d’aquesta edició del Costa Càlida.
L’endemà, la prova de mitja distància, on com ja és tradició la sortida era a la caça (els corredors surten per l’ordre i amb l’espai de temps de la classificació de la prova del dia anterior). En aquest cas, el Roger Solé tenia només a 2 minuts i 15 segons poder aconseguir podi. Una molt bona primera part de la cursa, va fer que atrapés el tercer classificat de la general ben aviat i és mantingues amb ell fins a l’esprint final on va poder aconseguir creuar a l’arc de meta en tercera posició.
El Quim Solé i el David Riba, també van aconseguir millorar posicions amb una 18a posició final del primer i una 29a posició final pel segon.

Podi masculí i femení categoria 21A photo © Ana Adela


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada