dilluns, 6 de febrer del 2017

Gran estrena a la Catalonia Kids Cup 2017, pels corredors de l'escola esportiva del CERRR Igualada

Aquest dissabte dia 4 de febrer, es va iniciar la lliga Catalonia Kids Cup de curses de muntanya  2017. La prova que va donar el tret de sortida va ser la Ultra Trail Montnegre Corredor, on les proves infantils se celebraven dissabte al matí.
L'equip de la nostra escola
Van ser quatre els corredors de l'escola esportiva que hi van participar: la Carlota Díaz-Guerra, l'Anna Salvador, el Jordi Salvador i el Guillem Malet (aquests tres últims estrenant-se en una prova d'aquestes característiques) i els quatre amb uns grans resultats.
En la categoria infantil, un circuit de 5km on la Carlota Díaz-Guerra va quedar primera classificada femenina i 3r de la general infantil, amb un temps de 00:24:23, d'aquesta manera la Carlota que ja va guanyar la lliga 2016 es torna a posar primera en la lliga femenina 2017. En la mateixa categoria, el Guillem Malet va aconseguir un 17è lloc masculí en el mateix circuit amb un temps de 00:30:33.
En la categoria prebenjamí, el Jordi Salvador s'estrenava en un circuit de muntanya de 2km i amb un temps de 00:11:08 va aconseguir una ajustada quarta posició a només dos segons del tercer lloc i a quinze segons del primer classificat.
Finalment, la més petita de totes, l'Anna Salvador, en la categoria mini va aconseguir el primer lloc en 1km de recorregut amb un temps de 00:10:17.
Des de l'escola esportiva del CERRR volem felicitar l'organització de la prova.

La pròxima cursa de la lliga Catalonia Kids Cup, serà el 25 de març a la KTBCN.

El podi benjamí femení


El podi de la categoria mini
                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada