dilluns, 6 de març del 2017

Molts bons resultats dels escolars de l’Escola Esportiva CERRR al Campionat Escolar i XXIX Cursa de l’Anoia

Aquest dissabte a la tarda, va tenir lloc a Els Prats de Rei la cursa d’orientació degana a Catalunya, la Cursa de l’Anoia que en aquesta ocasió anava per la seva 29a edició i que a la vegada era Campionat Escolar de l’especialitat.
Més de 170 atletes, es van trobar a la pista esportiva de la població de l’Alta Anoia a les 15h de la tarda per córrer una cursa que transcorria per zones de vegetació baixa amb molts detalls de roca, per camps i els carrers de la població. Van ser unes curses molt ràpides i físiques que es van veure dificultades pel fort vent que bufava aquell dissabte a la tarda.
Van ser uns quants, els corredors de l’escola que van participar de la prova aconseguint tots ells molts bons resultats:
PREBENJAMÍ
2n Biel Riba (Escola Pia)
BENJAMÍ AMSCULÍ
1r Xavier Muñoz (MDP)
2n Roger Quintana (Marquès de la Pobla)
ALEVÍ FEMENÍ
1a Vera Vich (Jesús Maria) a aleví femení,
INFANTIL MASCULÍ
1r Lluc Torné (Escola Pia)
2n Guillem Malet (Escola Pia)
3r Arnau Muñoz (Molí de la Vila)
JUVENIL FEMENÍ
1a Aina Torné (Escola Pia)
INICIACIÓ ADULTS
2a Carme Vidal (CERRR)
OPEN MASCULÏ
4t David Riba (CERRR)
En les categories absolutes van guanyar en masculí: Jordi Sales (UEVic), Quim Rabella (COC) i Francesc Marí (Badalona-O) i en femení: Eleri Hirv, Anna Illa (COC) i Silvia Busquet (COB).
La cursa la va organitzar l’escola esportiva CERRR, conjuntament amb el Club Orientació Catalunya i el Consell Esportiu de l’Anoia. Agrair també la col·laboració de l’ajuntament de Els Prats de Rei, les marques esportives Buff, Munich i Elements, la botiga de moda JIP, a Punto Blanco, a Cacaolat, a la Fundació Casa Ametller, Frit Ravich, Llet nostra, Refreskat, al grup Dam i a CaixaBank.
Us deixem algunes fotos dels nostres corredors a la prova: 

El Nil a l'arribada
El Xavier descarregant la SI
El Guillem moments abans de la sortida
La Carme Vidal marcant la fita d'arribada
L'Arnau 3r infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada