divendres, 3 de març del 2017

Podis dels germans Muñoz-Mancha al rogaining de Capellades

Dissabte dia 25 de febrer, va tenir lloc a Capellades el Rogaining a Peu dels 2 dies del'Anoia.
Recordem que els rogainings són proves d'orientació en què en un temps màxim de tres hores, els participants han de passar pel màxim nombre de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
Els germans Arnau  Muñoz i el Xavier Muñoz van ser els dos representants del club a la competició de 3 hores.
L'Arnau (Escola Esportiva CERRR) feia parella amb el Guillem Castells (CAI) van aconseguir 67 punts, demostrant d'aquesta manera, molta superioritat a la resta d'equips de la seva categoria (júnior).
El Xavier que feia equip amb el seu tiet Carles Mancha, va aconseguir un segon lloc en la categoria Júnior- Veterà.
Moltes felicitats per aquests bons resultats!