diumenge, 5 de novembre del 2017

Campionat de Catalunya d’Ultrallarga distància 2017

El dia de Tots Sants a les 10h del  matí, va tenir lloc la sortida en massa del Campionat de Catalunya d’Ultrallarga distància a Taravil (Berguedà).
El Quim Solé en un control photo © Sherpa
Després de 7 mesos esperant (es va anul·lar per les fortes nevades del mes de març) un dia radiant i uns terrenys espectaculars esperaven els nostres corredors, en una prova organitzada pel COB (Club Orientació Berguedà).
En la categoria elit, van ser tres els corredors igualadins que en van prendre part i només un d’ells va aconseguir acabar en les 4 hores reglamentàries: el Quim Solé (03:59:54). El Dídac San José va realitzar la cursa en 4:03:20 i l’Arnau Requena es va retirar.
D’altra banda, en la categoria H14 l’Arnau Muñoz i el Lluc Torné van quedar 4t i 5è respectivament.
I destacar el 2n lloc de l'Aina Torné en D18!