dimarts, 21 de novembre del 2017

Pluja de podis a la Cursa de Muntanya de Girona

El passat 18 de novembre, va tenir lloc a Girona l'última prova de la lligaCatalonia Kids Cup, en paral·lel a la Cursa de Muntanya de Girona.
Un cop més, una nombrosa delegació igualadina va participar d'aquesta competició que tancava la temporada 2017 i en què s'havien d'acabar de definir les posicions del rànquing general de la lliga.
En aquesta ocasió, la CMG Kids  oferia un traçat divertit i tècnic que va fer gaudir molt als participants.
En la categoria minibenjamí, en un circuit d'1 km, l'Anna Salvador va aconseguir el tercer lloc femení, que li permet aconseguir un 2n lloc a la general de la seva categoria en el total de la temporada.
En la categoria prebenjamí, el Jordi Salvador, va aconseguir un 11è lloc i finalment va acabar 8è de la classificació final de la temporada. En aquesta mateixa categoria l'Ingrid Díaz-Guerra (CAI) va aconseguir un segon lloc final, que li permet mantenir el segon lloc de la classificació general.
En benjamins, sobre un circuit de 3 km, els resultats també van ser molt bons. El Roger Quintana va aconseguir acabar en 4a posició. En fèmines, la Martina Solà i la Laia Alonso es van repartir la primera i segona posició amb només dos segons de diferència. Així mateix, en el general de la lliga, elles dues també van ocupar en la mateixa posició el primer i segon lloc de la general.
La categoria aleví, també va aconseguir dos podis. El Jan Solà va aconseguir el tercer lloc masculí i la seva germana Ona la segona posició femenina. D'aquesta manera el Jan Solà aconseguia el bronze en la categoria i la Sira Díaz-Guerra (que no va participar en la cursa de CMG) una tercera posició general. Per la seva part, l'Ona Solà va aconseguir acabar en una cinquena posició final.
L'equip de l'escola esportiva CERRR
Finalment, en la categoria absoluta (infantil), la Carlota Díaz-Guerra, que ja arribava en la primera posició a la lliga adjudicada, va aconseguir un tercer lloc en aquesta prova. En masculí, el Nil Alonso va aconseguir un 4t lloc i l'Isaac Alos que s'estrenava en la competició de muntanya una sisena posició. A la classificació final, victòria per la Carlota Díaz-Guerra (per segon any consecutiu) i  vuitena i dotzena posició pel Nil Alonso i Guillem Malet respectivament.
Moltes felicitats a totes i tots per aquests bons resultats!
I un any més felicitar la Catalonia Kids Trail per aquesta iniciativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada