dimarts, 27 de març del 2018

I ara: Campionat d'Espanya 2018 a La Robla (León)


Un any més, per Setmana Santa, torna el Campionat d'Espanya de Curses d'Orientació. Aquest any amb un nou format. Les tres primeres proves (mitja, relleus i esprint) aquest pròxim cap de setmana (30, 31 i 1 d'abril) i els relleus mixtes i la llarga distància el tercer cap de setmana de maig a la  província de Sòria. Un canvi molt defensat pels corredors, ja que per culpa de l'atapeït calendari dels últims CEO's no tenien prou temps de recuperació entre les proves.
Si voleu seguir les proves ho podreu fer en el següent ENLLAÇ: CEO 2018 LA ROBA.
I aquest és el calendari:
Divendres 30 de març: 10:00 h Mitja distància
Dissabte 31 de març: 10:00h Relleus clàssics.
Diumenge 1 d'abril: 10:00H Prova esprint.
I l'escola esportiva del CERRR què?
Aquest any seran sis els corredors igualadins al Campionat.
QUIM VICH: El júnior amb més possibilitats. L'igualadí que porta des de principi de temporada entrenant amb el grup de la FEDO a Madrid, busca el seu lloc al podi després de dos Campionats d'Espanya seguits lesionat.
DAVID RIBA: El seu últim any a la categoria júnior. A la prova de relleus correra en l'equip sènior conjuntament amb els seus dos companys de l'escola esportiva: Dídac San José i Arnau Requena.
DÍDAC SAN JOSÉ: Exsubcampió espanyol de llarga distància. S'estrenarà a la categoria H21A.
ARANU REQUENA: Fa temps que no el veiem en competició. El seu estat de forma és tot una sorpresa. El veurem a la categoria H21A.
ROGER SOLÉ: El més veterà. Torna a aquest CEO amb un estat de forma no gaire bo. L'any passat va aconseguir un bronze a la prova esprint, podrà millorar-ho?
QUIM SOLÉ: Fa exactament un mes, va fer un tres de tres al Trofeo Costa Càlida. Si segueix en aquest estat de forma, probablement serà un dels favorits en la seva categoria.
Molta sort a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada