dilluns, 23 d’abril del 2018

Doble reconeixement per Carme Vidal


Aquest cap de setmana va tenir lloc a Tarazona de la Mancha (Albacete), la sisena prova de lliga espanyola d'aquesta temporada.
La Carme Vidal
Els més de 1000 corredors que hi van prendre part, van poder gaudir d'uns terrenys molt planers, sense gaire dificultat tècnica i molt ràpids, en dues proves: dissabte la mitja distància i diumenge la llarga distància. Com sempre, la suma dels temps de les dues curses donava els guanyadors finals.
En aquesta prova hi van participar quatre corredors igualadins de l'escola esportiva del CERRR: Quim Vich en la categoria H20, Daniel Degràcia i Roger Solé en la categoria H21 i Carme Vidal en la categoria Open femení.
Dissabte, en la prova de mitja distància les coses no van començar gaire bé pels tres corredors masculins, i és que els petits errors de lectura es pagaven molt cars en aquesta competició. Roger Solé va quedar a sis minuts del primer classificat en 9a posició, Quim Vich a set minuts i en 7a posició i Daniel Degràcia va acabar en 34a posició molt lluny dels primers. Contràriament, la Carme Vidal, es va mostrar en molt bon estat de forma i va aconseguir acabar primera amb set minuts d'avantatge respecte a la segona, realitzant una cursa quasi perfecta.  
Diumenge, amb el terreny humit per la pluja nocturna els resultats van millorar notablement pels corredors igualadins. Quim Vich va aconseguir pujar fins a la 5a posició final, Daniel Degràcia va realitzar una molt bona cursa i va aconseguir acabar en 26a posició i Carme Vidal es va tornar a mostrar intractable aconseguit una segona victòria i guanyant la general amb cinc minuts de diferència. La nota negativa de la jornada va ser l'esquinç de Roger Solé que el va fer abandonar en la llarga distància.
A més a més, destacar que durant l'entrega de premis, es va fer un reconeixement a l'equip mèdic de quatre persones que va socórrer a un corredor en l'última prova de lliga espanyola de la temporada passada, entre qui hi havia la nostra corredors Carme Vidal.

L'equip de corredors de l'escola esportiva del CERRR

El podi Open photo © Ana Adela Cernicharo



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada