dijous, 31 de maig del 2018

Hat-trick de bronzes per Quim Vich al Campionat d'Espanya júnior

Després de les dues últimes proves del Campionat d'Espanya 2018 a Navaleno (Sòria), Quim Vich va tancar una increïble temporada en l'àmbit estatal amb una medalla més en la categoria júnior.
El corredor Quim Vich photo ©Ascen - BMT Casas de Ves
L'igualadí resident a Madrid des d'aquesta temporada, va començar la pretemporada lesionat i pràcticament no es va poder posar a córrer fins que les primeres proves de lliga espanyola havien començat.
Quim Vich, que va anar a viure a Madrid per tal de poder pujar el seu rendiment esportiu no es va desanimar malgrat que les lesions de principi d'any i de seguida va deixar molt clar quins serien els seus dos grans objectius de la temporada: aconseguir el màxim de medalles possibles als Campionats d'Espanya i aconseguir entrar a la selecció estatal sub.20 per participar als Campionats del món júnior.
L'igualadí va aconseguir dues medalles de bronze a la prova esprint i als relleus clàssics a la primera part dels Campionats d'Espanya a León la passda Setmana Santa. D'aquesta manera encarava de molt bona forma la segona part del Campionat d'Espanya que va tenir lloc aquest cap de setmana passat a Navaleno. Dissabte al matí va tenir lloc la prova de llarga distància on va aconseguir una nova medalla de bronze en l'especialitat reina d'aquesta disciplina, en un terreny molt tècnic i ràpid que va fer les delícies dels millors orientadors estatals. Dissabte a la tarda, en la prova dels relleus mixtes, no va tenir tanta sort i l'equip català amb què competia el corredor igualadí va acabar en 4a posició a dos minuts del tercer equip classificat.
Quim Vich tancava amb tres medalles aquest Campionat d'Espanya, uns resultats que molt pocs catalans han aconseguit en la categoria júnior. Així mateix, destacar la medalla de bronze també aconseguida en el Campionat d'Espanya Universitari.
Finalment, el segon objectiu de la temporada no el va poder aconseguir per molt poc i és que fins al final va lluitar per estar entre els quatre corredors que formarien la selecció espanyola 2018, però una desqualificació en l'última prova de selecció el va deixar fora.
Tot i això, ara comença la temporada internacional per l'igualadí, que el pròxim cap de setmana 16 i 17 de juny, s'estrenarà en una de les proves més importants del món, el  JUKOLA (Finlàndia), amb el seu equip finlandès Pihkaniskat.