dilluns, 28 de maig del 2018

Última jornada d'Orientació en família, amb més de 100 participants


El microesprint inicial photo © Roger Solé
Dissabte va tenir lloc a Castellfollit de Riubregós, l’última jornada d’aquest 2017, de l’orientació en família, la proposta del Consorci de l’Alta Anoia i dels diferents ajuntaments que hi han col·laborat per tal de donar a conèixer les petites poblacions d’aquest territori i permetre als seus habitants realitzar una activitat ludicoesportiva d’allò més divertida.

Aquesta activitat, que s’ha dut a terme quinzenalment durant els mesos  d’abril i maig hi ha tingut lloc en les poblacions de Rubió, Pujalt, Els Prats de Rei i Castellfollit de Riubregós.

En el total de les jornades hi ha participat prop de 350 persones, sobretots veïns de l’Alta Anoia, però també corredors d’altres zones de Catalunya que han utilitzat aquestes proves com a entrenaments de cara a la seva temporada esportiva.
Aquesta activitat s’ha dut a terme amb l’organització de l’escola esportiva CERRR i el Consorci de l’Alta Anoia i la col·laboració del Club Orientació Catalunya, el Badalona Orientació i els ajuntaments de Rubió, Els Prats de Rei, Pujalt i Castellfollit de Riubregós.
A continuació us deixem l’enllaç dels resultats de la cursa d’aquest dissabte:
I les fotografies del Lluc Torné, Daniel Degràcia:

La baixada del Castell photo © Lluc Torné

Una cursa ideal per els més joves photo © Quim Solé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada