dimarts, 25 de setembre del 2018

Alzheimer Race i Campionat de Catalunya de relleus 2018, per començar la temporada


Cap de setmana ple de competicions pels corredors de l’escola esportiva del CERRR Igualada. Dissabte al matí, va tenir lloc a la població d’Aiguafreda elCampionat de Catalunya de relleus 2018, cursa en què hi va haver un bon desembarcament de corredors igualadins, tots ells corren pel Club d’Orientació Catalunya (COC).
En les categories de promoció (equips de dos rellevistes), Lluc Torné i Guillem Malet formaven equip en la categoria cadet i van aconseguir acabar en sisena posició.
En la categoria júnior femení l’Aina Torné formava equip amb la barcelonina Laura Torres. Aquest equip va aconseguir proclamar-se campió de Catalunya júnior femení.
En la categoria elit, els igualadins van estar dividits en tres equips. Quim Vich, que formava equip amb Biel Ràfols i el Pol Canosa en el primer equip del COC, va aconseguir un subcampionat de Catalunya absolut, per darrere del Club Orientació Berguedà i per davant de l’Aligots de Girona.
L’Arnau Requena i el Dídac San José formaven equip amb el Pol Madico i van aconseguir un setè lloc final.
Els germans Solé Llobet corrien conjuntament amb el barceloní Joel Suñé i van quedar desqualificats per un error de Roger Solé al final de la cursa.
Finalment, el Daniel Degràcia i la Carme Vidal també van participar de la prova amb la corredora Isabel Pau.
S’ha de dir que el terreny on es va celebrar la prova tenia molt de desnivell i una zona boscosa no gaire neta que alentia molt la velocitat en carrera.
ALZHEIMER RACE IGUALADA 2018
La quarta edició de l’Alzheimer Race, que organitza Hospital de Dia Sant Jordi del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA) amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Igualada, va arribar a la seva quarta edició aquest diumenge dia 23.
La cursa de 6300 metres té lloc per l’anella verda d’Igualada amb sortida i arribada a l’Escorxador i va reunir més de 1000 participants.
Van ser forces els atletes de l’escola esportiva que van participar de la prova, alguns d’ells aconseguint podi en les seves respectives categories de promoció, com el Nil Alonso que va aconseguir el primer lloc en la categoria 10-17 anys amb un temps de 00:28:16.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada