dijous, 20 de setembre del 2018

Dos podis al Campionat de Catalunya de Mitja distància

Els  germans Torné-Solà

El cap de setmana passat, va tenir lloc el Campionat de Catalunyade Mitja distància 2018, organitzats pels clubs Badalona-O i la UPC.
Dues proves en un cap de setmana, sota la denominació Pedraforca O- Cup. Un cop més, els terrenys de Saldes van fer les delícies dels orientadors catalans, mapes tècnics i ràpids pel prepirineu català.
En aquesta ocasió, només dos corredors igualadins van prendre part de la prova, el Lluc Torné en la categoria H14 i l’Aina Torné en la categoria D-18.
Després de la parada estiuenca, no sabíem gaire bé com arribarien, però no ens van decebre gens.
En el total dels dos dies, l’Aina va aconseguir un segon lloc general i un subcampionat de Catalunya. Per la seva part, el Lluc Torné va aconseguir un bronze al Campionat de Catalunya i un tercer lloc a la classificació final.