dimarts, 6 de novembre del 2018

Trio de medalles per l’escola esportiva del CERRR al Campionat de Catalunya


Cap de setmana intens pels corredors de l’escola esportiva del CERRR Igualada. Dissabte va tenir lloc a la colònia de Sant Corneli (Berguedà) el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes.
Els relleus mixtes són un format de competició en què els corredors estan en equips de 4 persones (dos homes i dues dones) i cadascú fa un relleu de la cursa. Les primeres rellevistes són noies, el segon i el tercer nois i finalment l’última rellevista torna a ser una noia.
La competició organitzada pel Club d’Orientació Berguedà, conjuntament amb la Federació Catalana de Curses d’Orientació es va realitzar a  l’antiga colònia de Sant Corneli, en un mapa semiurbà, molt ràpid i amb eleccions de ruta molt interessants.
Van ser dos els participants del club a la prova, corrent amb el Club d’Orientació Catalunya i els dos es van proclamar campions de Catalunya en les seves respectives categories.  En la categoria júnior l’Aina Torné va guanyar amb l’equip format per Pol Canosa, Jan Canosa, Maylis Hillon i ella mateixa.
En la categoria absoluta Quim Vich, es va proclamar campió de Catalunya formant equip amb Biel Ràfols, Anna Illa i Laia Gil amb un minut de diferència respecte al segon equip que va ser el GO-XTREM.
La mateixa tarda, es va celebrar pels voltants de Cercs el Campionat de Catalunya nocturn. Va ser una prova complicada, tant pel nivell tècnic del mapa com fet que les proves nocturnes sempre demanen un extra de concentració.
En aquesta ocasió va ser el Lluc Torné en la categoria sub 14, que va aconseguir el Campionat de Catalunya per només dos segons de diferència. Per la seva banda Quim Vich va aconseguir el 4t lloc a la categoria absoluta.
Felicitar al COB per aquesta magnífica organització!
Podi absolut relleus mixtes photo © Lleí Viles


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada