dimecres, 28 de novembre del 2018

Increïble equip escola esportiva CERRR a la 30a Cursa de l’Esquiador


Diumenge va tenir lloc a Carme, la 30a edició de la Cursa de l’Esquiador. Un any més amb circuit de trail, circuit de btt o caminada.
La modalitat caminada (16 km i 350 metres de desnivell) va ser un any més la que va comptar amb més participació. Encara que aquesta modalitat no és competitiva hi van prendre part els següents integrants de l’escola esportiva del CERRR: la Laia Alonso i el Xavier Muñoz.
En bicicleta de muntanya i sobre un recorregut de 30 km i 890 metres de desnivell, va ser on van arribar els primers podis. El nostre ciclista de capçalera, Ton Vilà Roset va aconseguir la segona posició júnior i la 21a a la general.
I va ser, en la categoria trail (recorregut de 18 km i 580 metres de desnivell) on vam tenir més corredors i els millors resultats. Primer de tot, destacar la tercera posició general femenina de la nostra júnior, Carlota Díaz-Guerra.
En categoria femenina, també vam tenir podis en la categoria infantil, on la Martina Solà va aconseguir una segona posició i la Maria Morente una tercera posició.
Ja en la categoria masculina, la cosa també va anar d’allò més bé.  En la categoria infantil vam aconseguir tenyir el podi de verd amb el Lluc Torné en tercera posició, el Jan Solà en segona i el Nil Alonso en primera, amb uns temps molt ajustats.
En la categoria júnior els resultats també ens van acompanyar i és que l’Oriol Marín va guanyar i l’Arnau Muñoz va quedar 5è en la seva categoria.
En la categoria sènior hi va participar tots els nostres entrenadors. Sembla que hauran d’entrenar una mica més perquè els resultats no els van acompanyar gaire.  Arnau Requena 17è, Dídac San José 23è i Fidel Compte 25è.
I pel que fa a l’escola d’adults, en la categoria de veterans vam tenir dos corredors que estrenaven samarreta: l’Antoni Salvador que va aconseguir una 20a posició i l’Albert Planas una 39a posició.
Moltes felicitats a totes i tots pels vostres grans resultats!
Una part de l'equip de l'escola

Podi júnior masculí

Podi infantil masculí

El Nil durant la cursa
La Maria Morente

El Dídac a la cursa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada