diumenge, 2 de desembre del 2018

Bronze absolut de Quim Solé (CERRR –COC) al Campionat de Catalunya Esprint



Aquest diumenge ha tingut lloc a Tossa de Mar, la prova que tancava el calendari català de curses d’orientació 2018: el Campionat de Catalunya Esprint.
Prop de 500 corredors s’han donat cita a les 10h del matí a la platja de Tossa de Mar per celebrar la prova classificatòria. El 60% dels primers corredors de cada categoria entrarien a la final que tindria lloc, la mateixa tarda.
El Roger, el Dani i el Quim
Han estat tres els corredors igualadins que han participat en la prova, els germans Solé- Llobet en la categoria elit i Daniel Degràcia en la categoria H21A, tots tres corren pel Club Orientació Catalunya (COC)
La prova classificatòria ha tingut lloc a la zona residencial de Tossa, circuits molt ràpids i senzills que han servit per fer la classificació de la tarda. Daniel Degràcia, després d’un error de 4 minuts no ha pogut entrar a la final A. En la categoria absoluta Roger Solé, que tornava d’una lesió ha quedat molt lluny de poder entrar a la final i Quim Solé s’ha classificat com a últim classificat de la categoria reina.
A la final, els circuits s’han complicat molt. La prova transcorria per l’interior de la zona emmurallada  i els desnivells eren molt pronunciats, així doncs, el nivell de concentració mental i física havia de ser molt d’allò més elevada . Després d’una final molt disputada, Quim Solé, aconseguia un tercer lloc final, per darrere del berguedà Pau Llorens (COB) i el barceloní Biel Ràfols (COC).
D’aquesta manera tanquem la temporada 2018 i esperem amb moltes ganes la primera prova del calendari català 2019 el febrer de l’any que ve.
Felicitar al Farra-O per aquesta gran organització.
El Quim en cursa photo © Eloi Martí




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada