dimarts, 29 de gener del 2019

Gran equip CERRR a la 46a Pujada a la Tossa. Aina Torné 1a absoluta i Nil Alonso 3a absolut


Després que s’anul·lés per les condicions climàtiques del passat diumenge, el dia 27 de gener s’ha celebrat la 46a edició de la Pujada a la Tossa.
Una cursa de 7km amb 400 metres de desnivell positiu, que comença a la pista de l’estadi atlètic municipal i que acaba a davant del castell de la Tossa.
En aquesta ocasió vora 50 corredors/es han estat els participants de l’acta. L’equip de l’escola esportiva del CERRR Igualada (entre adults i joves) hi ha participat amb 11 corredors.
En categoria femenina l’Ania Torné ha guanyat la cursa amb ments de 15 segons d’avantatge respecte a la segona classificada. Per la seva part la Carme Vidal també ha aconseguit guanyar en la categoria 8F (1979-98). La Sílvia per la seva part no ha pogut acabar la cursa per una petita lesió al turmell.
En la categoria masculina destacar el tercer lloc absolut del cadet Nil Alonso amb un temps de 33’, seguit pel primer lloc en categoria júnior i sisè de la general de  Lluc Torné.
La resta de corredors masculins han estat: Fidel Compte, Manel Vivancos, Roger Solé, Quim Solé, Guillem Malet i el Jordi.
RESULTATS PUJADA A LA TOSSA (pendent de publicació)


Els corredors que van disputar la Pujada a la Tossa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada