dilluns, 4 de febrer del 2019

Quim Vich guanya la primera prova de la Copa Catalana 2019 a Sant Feliu de Guíxols

El corredor Quim Vich

Aquest diumenge, va tenir lloc a Sant Feliu de Guíxols la primer prova de Copa Catalana de Curses d’orientació d’aquesta temporada 2019.
La prova va tenir més de 600 participants i va tenir lloc per la serra de Cadiretes. Els corredors es van trobar un terreny molt rocós i un sotabosc molt dens, fet que demanava molta concentració i un bon estat físic si volies avançar ràpid.
L’atleta igualadí Quim Vich (Club Orinetació Catalunya / CERRR Igualada), va guanyar en categoria absoluta, amb un temps de 46:34, seguit pel gironí Sergi Oliveras (Club Aligots) i el tarragoní Eduard Vizcaya (Montsant-O), els dos a més de dos minuts de diferència de l’igualadí.
Quim Vich, que actualment resideix a Madrid i forma part del grup d’entrenament de la federació espanyola d’orientació, va aconseguir amb aquesta victòria entrar com membre de la selecció catalana i participar defensant els colors de Catalunya, a la competició internacional Portugal O’Meeting 2019 (de l’1 al 5 de març) a Figueira Da Foiz.
En la categoria elit, també hi va participar l’igualadí Quim Solé (COC/CERRR) que amb un temps de  56:47 va acabar en setena posició.
La pròxima cita del calendari de curses d’orientació és d’aquí a 15 dies, al Trofeu Internacional Costa Càlida, a la comunitat autònoma de Múrcia.