divendres, 2 de juliol del 2021

Quim Vich al mundial absolut de curses d’orientació amb la selecció espanyola a la República Txeca

L’orientador igualadí Quim Vich Díaz-Guerra, membre del Club d’Orientació Catalunya i de l’equip Tuga Team, ha aconseguit una de les quatre places per formar part de la selecció espanyola al Campionat del Món de Curses d’Orientació que tindrà lloc a Doksy (República Txeca) entre el 2 i el 9 de juliol. Quim Vich formarà part del combinat espanyol (format per 4 dones i 5 homes), conjuntament amb dos catalans més, Marc Serrallonga (GO-XTREM) i Pau Llorens (COB).

L’igualadí, veu d’aquesta manera compensada una temporada molt dura, per l’anul·lació de proves a causa de la pandèmia, on les places per formar part de la selecció estatal s’han hagut d’aconseguir a partir d’una primera prova de preselecció a Sòria i una prova de classificació final a la República Txeca aquest passat mes de juny.

Aquests campionats consten de quatre proves: llarga distància, mitja distància, esprint i relleus amb classificatòria i final segons la modalitat.

L’igualadí participarà de la prova de relleus, conjuntament amb el burgalès Eduardo Gil i el madrileny Álvaro Prieto, que es duran a terme el dijous dia 8 de juliol a les 16:10h de la tarda, i es podran seguir en directe per la web de l’esdeveniment: woc2021.cz. Quim Vich correrà la tercera posta de l’equip espanyol.

Aquesta serà la primera vegada que un igualadí participa en un mundial absolut d’orientació, li desitgem molta sort.


L'igualadí Quim Vich


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada