diumenge, 10 d’octubre del 2021

Molts bons resultats al Campionat d’Espanya 2021 a Albarracín (Teruel)

Quim Vich diplomes en categoria absoluta i Quim Solé medalles en categoria H21A

L’últim cap de setmana del mes de setembre va tenir lloc a Albarracín (Teruel) el Campionat d’Espanya 2021, campionat que s’havia de celebrar el passat mes de març, però a causa de la pandèmia es va ajornar per a finals de temporada.

En aquesta ocasió, van ser tres els corredors igualadins que hi van participar, dos en categories de promoció Lluc Torné (H18) i Quim Solé (H21A) i en categoria absoluta, el corredor Quim Vich. Els tres corredors corrien representant el club Catalunya Orientació.

El campionat estava dividit en les tres modalitats individuals, llarga distància, mitja distància i distància esprint.

Les proves es van celebrar en uns terrenys espectaculars per la pràctica d’orientació, amb moltes roques que complicaven la navegació i amb boscos molts nets per aconseguir molta velocitat de carrera.

Cal destacar sobretot la prova esprint, on els igualadins van aconseguir els millors resultats. Quim Vich va aconseguir un diploma a la categoria elit, amb el seu 5è lloc, Quim Solé va aconseguir una tercera posició i Lluc Torné un 9è lloc en una categoria molt dura, com és la juvenil.

A la mitja distància destacar el 2n lloc de Quim Solé i el sisè de Quim Vich.

Finalment a la llarga distància, Quim Vich va aconseguir una novena posició, Quim Solé un 5è lloc i Lluc Torné la 16a posició.

Destacar que la selecció Catalana, també es va proclamar campiona per comunitats, seguida de la Comunitat Valenciana i Castella la Manxa.

Amb aquesta prova, els corredors arriben al tram final de temporada, on encara queden alguns Campionats de Catalunya per decidir.