dilluns, 11 d’octubre del 2021

Quim Vich, tres medalles absolutes al Campionat del Mediterrani d’Orientació a Sèrbia

L’igualadí Quim Vich representava a la selecció espanyola en la categoria elit en aquest campionat

Organitzat per la COMOF (Confederation Of Mediterranean Orienteering Federations), ha tingut lloc entre el 8 i 10 d’octubre a Novi-Sad Sèrbia, el Campionat del Mediterrani d’Orientació amb presència de totes les seleccions que en formen part en la categoria júnior i absoluta.

Quim Vich, ha estat l’únic corredor català convocat per representar la selecció espanyola en aquests Campionats, en què els equips havien de participar en tres modalitats (distància esprint, mitja distància i relleus mixtes).

La competició va començar divendres amb els relleus mixtes, l’equip espanyol format per Quim Vich, Álvaro García, l’Ana Defez i la Lucía Praga van aconseguir la segona posició, darrera de l’equip turc i per davant de l’equip Serbi.

Dissabte dia 10, va tenir lloc la mitja distància, en uns terrenys molt mediterranis, amb una extensa xarxa de camins i elements naturals com rius i rases seques. En aquesta prova Quim Vich va aconseguir la tercera posició per darrere dels turcs Özgür Fettah i Ahmet Kaçmaz, amb només minut i mig de diferència, després d’una prova de 5’3 km lineals i 300 metres de desnivell positiu.

Finalment, aquest diumenge dia 11, ha tingut lloc la prova esprint, pels carrers del centre de Novi-Sad, sota una pluja molt fina que ha complicat una mica la velocitat de la prova, ja que el terra (de pedra) relliscava molt, finalment Quim Vich ha aconseguit una darrera medalla, aconseguint el bronze per darrere de l’italià Enrico Mannocci i el turc Ahmet Kaçmaz.

D’aquesta manera, Quim Vich tanca una molt bona temporada, on ha participat del seu primer mundial absolut, ha aconseguit diplomes al Campionat d’Espanya i on a més a més, a pogut participar d’aquesta competició internacional. Ara és el moment de començar a pensar en la temporada 2022 i plantejar els reptes i objectius ha intentar assolir.