dilluns, 9 d’octubre del 2023

CAP DE SETMANA DE COPES CATALANES AMB GRANS RESULTATS

PENÚLTIMA PROVA DE LA COPA CATALANA DE CURSES PER MUNTANYA I COPA CATALANA DE CURSES D’ORIENTACIÓ

La 21a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC es troba a la seva recta final, i aquest cap de setmana ha celebrat la seva penúltima prova, el Trail Serra de Montsant. Fins a Ulldemolins (Tarragona), seu de la cursa, s’hi han desplaçat set esportistes de l’Escola Esportiva UECAnoia, per competir i puntuar per la copa, amb molt bons resultats i sent presents a diversos podis en les respectives categories.


A la cursa absoluta, de 25km i 1.250m de desnivell positius, Oriol Marín ha aconseguit la 4a posició absoluta i ha pujat al podi sub23 amb una 2a posició, parant el cronòmetre en 2h11’23”. Lluc Torné ha guanyat la cursa de 11km i 600m positius, amb un temps de 56’53”, mentre que Nil Alonso ha estat segon amb 59’15”. A la cursa de 7km i 240m positius hi han participat Gerard López, qui ha arribat tercer cadet en 31’22”, Laia Alonso, que ha guanyat la cursa en categoria cadet femení en 38’49”, Joan Martínez que ha pujat al segon calaix del podi infantil en 32’24”, i Bernat Rueda que ha creuat la meta en quarta posició infantil en 33’59”.


Diumenge 29 d'octubre els esportistes de l’Escola Esportiva acabaran la temporada de Copa Catalana de Curses per Muntanya amb el Trail FemSui. 


Per altra banda, i canviant de modalitat esportiva, Joan Martínez va competir dissabte a la copa catalana d’orientació de mitja distància, als Dos Dies de Collsacabra, aconseguint una tercera posició en la categoria H14.


Foto de grup al Trail Serra de Montsant

Joan Martínez als Dos Dies de Collsacabra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada