dilluns, 2 d’octubre del 2023

QUIM VICH SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA DE CURSES D'ORIENTACIÓ

 QUIM VICH I JOAN MARTÍNEZ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES D’ORIENTACIÓ

El passat cap de setmana s’ha celebrat els 2 dies dels Pirineus, a la població pirinenca de Guils de Cerdanya. L’organització tenia preparada per dissabte dia 30 una prova de copa catalana de llarga distància, i per diumenge dia 1 el campionat de Catalunya de mitja distància. 


De l’Escola Esportiva UECAnoia hi van competir Joan Martínez, en categoria H14, i Quim Vich, en categoria absoluta, qui alhora competeix en representació del Club Orientació Catalunya. En la prova de dissabte, la copa catalana de llarga distància, ambdós corredors van arribar a meta en 3a posició, en Quim amb un temps d’1h44min i en Joan amb 26’48” sobre els seus respectius mapes. A la prova de diumenge, campionat de Catalunya de mitja distància, Joan Martínez va repetir posició, amb un temps de 22’27”, mentre que en Quim, es va proclamar subcampió de Catalunya absolut, amb un temps de 37’53”.


Per finalitzar la temporada, Quim Vich competirà aquest proper cap de setmana a Suècia uns relleus amb el club IF Thor, i el cap de setmana del 21 d'octubre el campionat d'Espanya d'orientació.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada