diumenge, 12 de maig del 2024

GERARD LÓPEZ CAMPIÓ D'ESPANYA DE CURSES PER MUNTANYA

 Campionat d'Espanya de Curses per Muntanya en Edat Escolar

Els  i les millors infantils i cadets del panorama nacional han viatjat aquest cap de setmana a la Foz de Morcín, Astúries, per disputar el Campionat d'Espanya de Curses per Muntanya en Edat Escolar amb les seves respectives seleccions. La selecció catalana de la FEEC comptava amb amb 4 esportistes de l'Escola Esportiva UECAnoia, els infantils Bernat Rueda, Martí Paín i Albert Fernández, i el cadet Gerard López.

El matí de dissabte, amb sortides individuals a mode de contrarellotge, es va disputar la prova vertical, en la qual Gerard López va ser el 3r més ràpid en completar els 500m de desnivell positiu de la cursa cadet, amb un temps de 20’13”. Sobre els 320m de desnivell positiu de la cursa infantil, Bernat Rueda va ser 5è, amb un temps de 14’08”, Martí Paín va completar el top 10 i Albert Fernández el va seguir en 11a posició.

Diumenge era el torn de la cursa en línia, on Gerard López es va proclamar campió d'Espanya cadet en completar els 9km i 430m de desnivell positiu en 42’12”, aconseguint així un dorsal per disputar el pròxim mundial de curses per muntanya en edat escolar amb la selecció espanyola de la FEDME. En categoria infantil Bernat Rueda i Martí Paín van estar dins el top 10, sent 5è i 8è respectivament, i Albert Fernández va ser 20è.

Gerard Lòpez declara “afrontava les curses amb confiança i sabent que venia amb la feina feta, i amb molt de sacrifici he assolit l'objectiu, el bitllet pel mundial, cursa que ara prepararé amb moltes ganes i il·lusió amb la família de l'Escola Esportiva”.

Gerard López Campió d'Espanya
La selecció al complet


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada