dimarts, 28 de maig del 2024

QUIM VICH SUBCAMIPÓ DE CATALUNYA D’ORIENTACIÓ D’ULTRA LLARGA DISTÀNCIA

Dos Dies d'Alp-Masella  - XXII Trofeu Carles Lladó

Al llarg de tot el cap de setmana s’ha celebrat pels voltants de l’estació d’esquí de la Masella i el terme municipal d’Alp, els Dos Dies d’Alp-Masella, sent Copa Catalana d’Orientació i Campionat de Catalunya d’Ultra Llarga Distància.

Joan Martínez va representar l’Escola Esportiva UECAnoia en les 3 curses de Copa Catalana, i Quim Vich va fer-ho disputant el Campionat de Catalunya d’Ultra Llarga Distància. El matí de dissabte es va córrer la mitja distància, cursa que Joan Martínez va acabar en 3a posició amb 18’53”; la mateixa tarda era el torn de la cursa sprint, on Joan va repetir posició amb 10’40”. Diumenge Joan Martínez va disputar la llarga distància de la Copa Catalana, on va finalitzar 4t amb 51’42”, pujant així al tercer calaix del podi de la classificació combinada del cap de setmana. Quim Vich, per la seva part, va competir al Campionat de Catalunya d’Ultra Llarga Distància, proclamant-se subcampió de Catalunya de la modalitat amb un temps de 2h15’50”.