dilluns, 23 de setembre del 2024

QUIM VICH GUANYA LA LLARGA DE LA LLIGA ESPANYOLA DEL BERGUEDÀ

Catalunya O-Meeting

La Lliga Espanyola d’Orientació fa parada a Catalunya, i celebra la 4a prova del campionat al Berguedà, amb una llarga distància i un sprint dissabte, i una mitja distància diumenge. Fins a 8 integrants de l’Escola Esportiva UEC Anoia van aprofitar la proximitat d’una competició de nivell nacional per posar-se a prova contra els millors, i van obtenir grans resultats.

El matí de dissabte es va celebrar la llarga distància per l’entorn de Vallcebre; en categoria absoluta, Quim Vich es va proclamar vencedor de la prova amb 1h13’ de cursa, Joan Martínez, categoria M-16, va picar la fita d'arribada en 5a posició, i en categoria open Fidel Compte va ser 4t, Dídac San José 5è, Albert Boix 6è i Enric Prats 7è. La mateixa tarda de dissabte l'espectacle es va traslladar als carrers de Berga, amb la pluja com a protagonista es va disputar un sprint ple de relliscades i caigudes dels orientadors. Quim Vich va assolir la 5a posició absoluta, amb un temps de 17’14”, Quim Solé va estar 13è i Roger Solé 15è. Joan Martínez va repetir posició, i en open Enric i Dídac van pujar al podi com a 2n i 3r, Fidel era 4t i Albert 6è.

La mitja distància era l'encarregada de tancar la competició el matí de diumenge, amb seu de nou a Vallcebre. Vich va ser 5è completant el mapa en 36’31” i Quim Solè era 10è. Joan Martínez va tancar el cap de setmana amb una 7a posició, mentre que en categoria open Dídac va pujar al 2n calaix del podi i Enric va picar l’última fita com a 6è classificat.